HP CarePack NextBusDay Exchange 3 roky pro HP Photosmart

HP CarePack NextBusDay Exchange 3 roky pro HP Photosmart

Výrobce: HP
Kód položky: ZR0377
Kód výrobce: UG064E
Dostupnost: do 2. dne

Cena bez DPH: 340,- Kč
Cena s DPH: 411,- Kč

340,-
 

- HP 3y Nbd Exch Multi Fcn Printer - H SVC
- objednávka a registrace jen elektronicky
- určeno k MFP řady HP Photosmart
- vhodnost CarePacku  viz http://h30125.www3.hp.com/csn/salesmktg/elfpack/elf_nonlkup_ctrylang.asp?code=ELNL::-USA
- rozšíření záruky z 1-leté Return to Depot na 3-letou NextBusDay Exchange - výměna následující pracovní den

- Oprava výměnou následující pracovní den
Pokud nemůže být technický problém vyřešen na dálku, HP vymění vadný produkt za trvalou náhradní jednotku. Náhradní jednotka bude nový nebo renovovaný produkt ve stavu odpovídajícím novému, poskytující funkčnost minimálně stejnou jako je ta, kterou měl nahrazovaný produkt.
Náhradní jednotka bude na Vaše místo doručena bez poplatků za dopravu během následujícího pracovního dne, pro který máte okno pokrytí. HP doručí náhradní produkt v obalu vhodném pro vrácení vadného produktu. Vadný produkt bude vyzvednut v době dodání náhradní jednotky nebo později na základě souhlasu zákazníka a stává se majetkem HP.
Některá vzdálená místa nejsou kryta servisní úrovní následující pracovní den. V tomto případě HP nabízí 2-3 denní dobu reakce. Náhradní produkt je dodán kurýrem.

- Okno pokrytí
Okno pokrytí specifikuje hodiny pokrytí, během kterých mohou být Vaše telefonáty zaznamenány a služba poskytnuta. Telefonáty obdržené a zodpovězené mimo toto okno budou zpracovány následující pracovní den.
Služba je k dispozici mezi 8:00 - 17:00 od pondělí do pátku vyjma státních svátků. Telefonáty musí být obdrženy před 15:00 místního času, aby bylo možné zajistit vyzvednutí produktu následující pracovní den.

« zpět